Hoger in Google?

Door middel van Zoekmachine Optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is het mogelijk om de vindbaarheid van je website of webshop te verhogen in Google. Een hogere positie in de zoekmachine resulteert in meer bezoekers.

Je website online en dan maar afwachten? Dat is voorbij. Onze online marketeers zijn specialist op het gebied van SEO en helpen je graag verder.

< < <

Zo pakken we het aan

We starten met een inventarisatie van jouw website of webshop. Waar sta je, waar wil je naar toe en wat zijn je organisatiedoelstellingen? Vervolgens gaan we van start, waarbij we beginnen met een zoekwoordenanalyse. Onze marketeers stellen een helder plan op. We focussen ons op de content, links en techniek en gaan dan aan de slag met het schrijven van sterke SEO-teksten.

Je online positie

Wist je dat Zoekmachine Optimalisatie een duurzame strategie is? Er spelen maar liefst 200 rankingsfactoren mee, die de positie van je website op Google bepalen. Wanneer we starten, laten de resultaten een paar maanden op zich wachten. Wanneer de optimalisaties door Google opgemerkt worden, blijven ze werken voor de website. Het is een zeer geschikte oplossing voor de lange termijn.

De juiste analyse

Om het beste resultaat te behalen, gaan we op maandelijkse basis voor je aan de slag. In overleg bepalen we de focus en de onderwerpen waarop we beter willen scoren. Meten is weten, daarom analyseren we data en zorgen we ervoor dat we gericht te werk gaan. Het online zoekgedrag van de klant verandert continue, hier spelen we op in door te blijven monitoren en optimaliseren.

Online marketing

Wij geloven in de juiste mix van online marketing en we kunnen aan verschillende knoppen draaien om de vindbaarheid van jouw website of webshop te verhogen. Zoekmachine Optimalisatie wordt vaak ingezet in combinatie met Zoekmachine Advertising, Content Marketing en Conversie Optimalisatie.

Bakkie doen?

Bakkie doen?

Samenwerken met LR

Wil jij een betere vindbaarheid, meer relevante bezoekers en een hogere conversie voor jouw website of webshop? Neem dan contact met ons op.