Zoekmachine Advertising

Zoekmachine Advertising (ook wel SEA genoemd) is een snelle en effectieve manier voor directe zichtbaarheid bij jouw doelgroep. Wij weten als geen ander hoe je resultaat boekt. Zoals je van ons mag verwachten, zorgen wij voor een volledige op maat gemaakte campagne die aansluit bij jouw organisatie en doelgroep. Het is aan ons namelijk de taak om ervoor te zorgen dat jouw marketing euro zo optimaal mogelijk ingezet wordt. Interesse gewekt? Mooi. We vertellen je graag over onze aanpak.

< < <

Onze aanpak

Een succesvolle SEA-campagne richten we in aan de hand van doordachte keuzes. Onze online marketeers starten met een inventarisatie. Waar sta je, waar wil je naar toe en wat zijn je organisatiedoelstellingen? Wie is je doelgroep en waar bevindt deze zich? De campagnes kunnen zowel lokaal, regionaal als nationaal opgezet worden. Ook is het mogelijk om de advertenties op één of meerdere specifieke zoekwoorden in te richten. Ons uitgangspunt is altijd op basis van een zoekwoordenanalyse. Hebben we dit afgekaderd? Dan gaan we van start!

Campagnemanagement

Om optimaal resultaat te behalen, zorgen we voor campagnemanagement. Op maandelijkse basis gaan we voor je aan de slag om de campagne zo effectief mogelijk te laten presteren. Uiteraard houden we je op de hoogte van de voortgang, daarom hebben we vaste contact- en rapportagemomenten. Zo weet jij precies waar we mee bezig zijn.

Wij geloven in de juiste mix van online marketing. Zoekmachine Advertising wordt vaak ingezet in combinatie met Zoekmachine Optimalisatie, Content Marketing  en Conversie Optimalisatie.

Onze expertises:

  • Display advertenties
  • Shopping advertenties
  • Tekst advertenties
  • Remarketing advertenties

Bakkie doen?

Bakkie doen?

Samenwerken met LR

Wil jij ook op een snelle en effectieve manier zichtbaar zijn bij jouw doelgroep? Neem dan contact met ons op.