Webshop bouwen?

Wil je een webshop starten? Of heb je al een webshop en wil je online groei behalen? Wij helpen je graag. De basis van een sterke webshop is het bepalen van een strategie. Daarom starten we met een interactieve strategiesessie. Door het stellen van de juiste vragen, het definiëren van de doelstellingen en de wensen in kaart te brengen, ontwikkelen we een stevig fundament voor jouw bedrijf.

Zoals je van ons mag verwachten, voorzien we jouw webshop van een uniek ontwerp. We hebben ruime ervaring in het ontwikkelen van lokale- én internationale webshops die wereldwijd leveren. Van ons mag je een adviserende rol verwachten, waarin jouw wensen altijd centraal staan.

< < <

Platform

We willen het je graag zo makkelijk mogelijk maken. Daarom hebben we een eigen gebruiksvriendelijk platform ontwikkeld, waarin jouw webshop gebouwd wordt. In ons shopsysteem bieden we uitgebreide functionaliteiten. Zo kan je o.a. gemakkelijk je boekhoudsystemen koppelen, worden de logistieke processen geregeld, is het mogelijk om verschillende verzendmogelijkheden aan te bieden en kunnen klanten veilig betalen.

#Integraties

SendCloud
Mollie
Exact
Twinfield
eBoekhouden
SnelStart

Bij ons een webshop laten bouwen betekent:

  • Een gebruiksvriendelijke webshop waar je zelf ook kleine wijzigingen kan doorvoeren;
  • Een toekomstbestendige- en schaalbare webshop;
  • Een webshop die uit te breiden is met verschillende modules;
  • Vanzelfsprekend een veilige webshop.

Wij regelen het voor je

Uiteraard bouwen we de webshop volgens alle security eisen en is de webshop altijd up-to-date volgens de laatste webstandaarden. Ook nemen we de domeinnamen, hosting en onderhoud voor je uit handen. Samenwerking is iets dat we erg belangrijk vinden, vaak zullen we onderling contact hebben. Je krijgt bij ons één vast contactpersoon. Goed geregeld, toch!

Onze toegevoegde waarde

Content

Content

Een goede webshop staat met goede content. We begrijpen dat je liever bezig bent met jouw core-business. Daarom verzorgen wij, als je dat wenst, de content voor je. Onze contentspecialist gaat graag voor je aan de slag met het schrijven van goede en passende teksten voor jouw webshop. Teksten die passen bij de tone-of-voice van jouw organisatie en het tevens goed doen in Google.

SEA-campagne

SEA-campagne

Wil je meer verkeer naar je webshop? Door middel van een SEA-campagne scoor je op Google. We zetten een advertising campagne in, gericht op jouw doelstellingen. 

SEO-campagne

SEO-campagne

Wil je jouw webshopproducten hoger in de zoekmachineresultaten van Google krijgen? We helpen je graag door middel van een SEO-traject waarbij we aan de hand van een zoekwoordenonderzoek gaan werken aan content, links en techniek.

Bakkie doen?

Bakkie doen?

Samenwerken met LR

Wil je een webshop starten of heb je al een webshop en wil je online groei behalen? Neem dan contact op met Robbert.