Ben jij een online talent?
Join us!

Wij zijn LR Internet, hét internetbureau van Venray dat gespecialiseerd is in het bedenken en ontwikkelen van websites, webshops, webapplicaties en online marketing. We maken de tofste dingen voor een uiteenlopende klantengroep. Wil je ook meedoen? Join us!

< < <

Vacatures bij LR Internet

Het beste resultaat!

Bij LR Internet doen we niet zomaar iets. We werken altijd vanuit doelstellingen, een strategische plan en een gestructureerde aanpak. Dit doen we met onze online strategen, marketingspecialisten, designers en developers. Samenwerking staat hierin centraal.

 

Ons bedrijf is continu in beweging en we dagen onszelf uit om steeds te verbeteren en te vernieuwen. Zo gaan we voor het beste resultaat.

Aandacht voor elkaar

Bij LR Internet hebben we aandacht voor het team, aandacht voor onze klanten en aandacht voor jou. Dit doen we door meerdere keren per jaar stil te staan bij jouw persoonlijke ontwikkeling, ambitie en expertises.

Het werk is niet het enige dat ons team verbindt. We organiseren regelmatig een teamuitje, een film en pizza avond en een gezellige borrel.

Dit zegt ons Team

LR biedt mij kansen om door te groeien en meer uit mezelf te halen. Ze staan open voor verandering en goede ideeën zijn altijd welkom. Doordat we in een klein team werken zijn de lijntjes kort, de sfeer goed en hebben we een hecht team.

Femke
Femke

BIJ LR krijg ik de kans om mezelf te ontwikkelen naar een betere developer. Daarnaast is mijn werk altijd leuk door de gezellige collega’s en de gevarieerde projecten.

Dylan
Dylan

Ik vind het leuk, dat we hier met een jong team werken, waar je bij iedereen terecht kan voor hulp. Samen werken we aan zeer gevarieerde projecten wat zorgt voor afwisseling en uitdaging. Iedere dag leer ik weer wat nieuws en kom ik met een trots gevoel thuis.

Noek
Noek

LR geeft mij de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen in webdevelopment en pixelprecies websites na te bouwen vanaf een design. We werken met een gezellig team waardoor elke werkdag op z’n eigen manier weer leuk en leerzaam is!

Sem
Sem

Bij LR wordt er naar mijn ambities geluisterd en actief meegedacht om deze waar te maken. Daardoor heb ik de mogelijkheid gekregen om me op zowel professioneel- als persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Robbert
Robbert