Succesvolle websites

Professionele website laten maken? We hebben een unieke werkwijze. Ons team gaat aan de slag met het ontwikkelen van een website die volledig aansluit bij de identiteit van jouw bedrijf.

Iedere organisatie is anders, daarom krijg je bij ons altijd maatwerk. Het laten bouwen van een website is een traject waarin we veel contact hebben met elkaar. We vinden de onderlinge samenwerking dan ook erg belangrijk. Je krijgt bij ons één vast contactpersoon, dat werkt wel zo lekker.

< < <

Bij ons een Website laten bouwen betekent

  • Een gebruiksvriendelijke en professionele website
  • Eenvoudig zelf content beheren met het CMS
  • Een toekomstbestendige- en schaalbare website
  • Een website die uit te breiden is met verschillende modules
  • Een website die lekker snel werkt
  • Vanzelfsprekend een veilige website

Alles onder één dak

Je wilt één partner die het allemaal voor je regelt. Eentje waarvan je niet van het kastje naar de muur wordt gestuurd maar waar zaken vakkundig en snel worden opgepakt.

Betrouwbaarheid en veiligheid vinden we bij erg belangrijk. LR Internet ontwikkelt volgens actuele security standaarden. Onze website draaien op snelle en 24x7 proactief beheerde webservers. Goed geregeld, toch!

Onze Toegevoegde waarde

Content

Content

Een goede website staat met goede content. We begrijpen dat je liever bezig bent met jouw core-business. Daarom verzorgen wij de content voor jou. Onze contentspecialist gaat graag voor je aan de slag met het schrijven van goede en passende teksten voor jouw website. Teksten die passen bij de tone-of-voice van jouw organisatie en het tevens goed doen in Google.

Fotografie

Fotografie

Door sprekend beeldmateriaal in te voegen in je website maak je de site persoonlijk. Wil je juist een goede impressie geven aan je bezoeker dan is sfeerfotografie voor website van belang. Ook bewijslast zoals projecten en voorbeelden van werkzaamheden helpen om je bezoeker een goede indruk te geven.

LR Internet heeft een eigen fotograaf in huis, gespecialiseerd in website fotografie.

Video

Video

Direct een snelle impressie geven? Een krachtige corporate identity neerzetten met een bedrijfsvideo? Het werkt goed met videobeelden. Bijvoorbeeld een korte headervideo die je bezoeker direct triggert. Video inzetten in je website? We denken graag met je mee.

We werken met verschillende partners samen.

Onze Klanten

Onze Websites

ICONE

ICONE

  • #website
  • #onlinemarketing
  • #fotografie
  • #content
Bakkie doen?

Bakkie doen?

Samenwerken met LR

Wil jij een website die je helpt met het behalen van online succes? Neem dan contact op met Luc of Robbert.