Content marketing

Content marketing wordt steeds belangrijker. Met goede content trek je meer relevante bezoekers, inspireer je jouw doelgroep gedurende hun customer journey, ben je beter vindbaar op Google, creëer je betrokkenheid én bouw je een duurzame relatie met je klant op. 

Lastig om zelf te doen? Onze marketeers helpen je graag.

< < <

Bij content marketing denk je aan

Content marketing is meer dan alleen het schrijven van goede teksten. Het gaat om het delen van relevante content, op het juiste kanaal, bij de juiste doelgroep en op het juiste moment. Een stukje maatwerk dus. Wij helpen je graag met o.a.

  • Content strategie
  • Social Media beheer
  • E-mail marketing
  • Blog & Nieuws

Zo gaan we te werk

We starten met het opstellen van een contentstrategie. Door het stellen van de juiste vragen, het definiëren van de doelstellingen en het in kaart brengen van jouw wensen, ontwikkelen we een stevig fundament voor jouw bedrijf.

Vragen als “Waar sta je als organisatie voor? Waar wil je naartoe? Wat zijn je organisatiedoelstellingen? En wie is je doelgroep?” zijn voor ons essentieel.

Onze online marketeers gaan op zoek naar de juiste mix tussen de verschillende kanalen. Denk daarbij aan social media marketing, blogs en e-mailmarketing. We stellen een contentkalender op, waar alle middelen samen komen. We gaan op maandelijkse basis voor je aan de slag, waarbij we bouwen aan de branding van jouw organisatie. We hebben vaste contactmomenten. Zo weet jij waar we mee bezig en reflecteren we de voorafgaande periode.

Interesse gewekt?

Wij zijn jouw partner in content marketing. We helpen je graag bij het bedenken, opzetten en realiseren van ijzersterke en passende content die geheel aansluit bij jouw organisatie en doelgroep. 

Kosten?
Wij zetten content marketing effectief in vanaf € 350,00 p/mnd.

Voor de optimale online marketing mix is content marketing te ondersteunen met o.a. Zoekmachine Optimalisatie, Zoekmachine Advertising en Conversie Optimalisatie.

Bakkie doen?

Bakkie doen?

Samenwerken met LR

Benieuwd hoe jij meer relevante bezoekers trekt, verbinding met je klant creëert en écht het verschil maakt? Neem dan contact op met ons.