Online marketing

Laat je een website of webshop bouwen? Dan nemen we online marketing hier altijd in mee. Want, in onze visie kan het een niet los van het ander. Wij geloven in de krachtige combinatie van development én online marketing.

< < <

Op zoek naar de
juiste Online mix

Gaat het om een goed doordachte social media strategie, doelgerichte e-mailmarketing, een ijzersterk SEA-traject of een duurzaam SEO-traject? Wij gaan op zoek naar de optimale online marketing mix die volledig aansluit bij jouw organisatie en doelstellingen.

Want online resultaat behalen, dat is waar we samen voor gaan! Elementen uit de online mix kunnen losstaand van elkaar of gecombineerd ingezet worden:

Onze aanpak

We starten met een strategische sessie, die de basis vormen voor het online marketing plan. Vervolgens adviseren we je vanuit onze ervaring en specialisme over de juiste aanpak. We gaan op maandelijkse basis voor je aan de slag, zo heb je er zelf geen omkijken meer naar. Handig, toch? Daarnaast hebben we vaste contactmomenten. Zo weet jij waar we mee bezig en reflecteren we uitgebreid de voorafgaande periode. Ook bekijken we of we nog steeds de juiste koers varen, of dat we aan een aantal andere knoppen moeten draaien.

LR Internet

Samenwerken met LR

Benieuwd wat we op het gebied van online marketing voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op met Luc.