Case

Bureau In Beeld

  • #website
Bureau In Beeld logo
Bureau In Beeld
< < <

Hét trainingsbureau voor weerbaarheid

Met expertise in gedrag, communicatie en weerbaarheid, benutten Monique en Karlien hun jarenlange ervaring als therapeut en groepstrainer (Monique) en jeugdhulpverlener en teamtrainer (Karlien) in hun trainingen en workshops. Samen vormen zij een krachtig duo dat elkaar perfect aanvult. Hun werk staat voor kwaliteit, integriteit en plezier.

Project

Bij Bureau in Beeld hebben we een uitgebreid traject doorlopen om hun digitale en fysieke communicatie naar een hoger niveau te tillen. We begonnen met strategisch advies, waarin we samen de doelstellingen en visie van Bureau in Beeld hebben uitgewerkt. Dit vormde de basis voor het nieuwe stylingsconcept en het ontwerp van de nieuwe website.

Onze samenwerking omvatte niet alleen de ontwikkeling van een moderne, gebruiksvriendelijke website, maar ook de begeleiding en ontzorging van alle communicatiemiddelen, zowel offline als online. Bureau in Beeld kan rekenen op ons als vaste samenwerkingspartner voor al hun communicatiebehoeften.

Daarnaast hebben we gezorgd voor pakkende teksten en professionele fotografie die de kernactiviteiten en expertise van Bureau in Beeld perfect weergeven. Het resultaat is een compleet gerealiseerde website die de expertise op het gebied van gedrag, communicatie en weerbaarheid duidelijk communiceert.

Project Bureau in Beeld
Project Bureau in Beeld

Onze toegevoegde waarde

  • Strategisch advies
  • Ontwikkeling nieuw stylingsconcept
  • Begeleiding en ontzorging van communicatiemiddelen (offline en online)
  • Vaste samenwerkingspartner
  • Teksten en fotografie
  • Complete realisatie
Bakkie doen?

Bakkie doen?

Samenwerken met LR

We helpen je graag met een duidelijke online strategie en een uitnodigend en responsive design.